Lentekracht zoekt nieuwe stagiaires!

Lentekracht zoekt nieuwe stagiaires!

Voor de periode februari-juli 2019 zoeken wij stagiaires geografie, planologie en milieu (GPM) en een stagiair (toegepaste) psychologie die bij willen dragen aan het realiseren van duurzame innovatie.

Voor de GPM’ers zijn wij op zoek naar enthousiaste studenten die interesse hebben in één van de volgende opdrachten:

 • Sociale duurzaamheid: Je gaat aan de gang met het opzetten van duurzaamheidsprojecten binnen de negen stadsdelen van Nijmegen. Hierin help jij met het mede ontwerpen, sturen en uitvoeren van deze projecten. Dit is te combineren met een afstudeerscriptie.
 • Afval en gedrag: Je wordt onderdeel van de inzet van afvalcoaches in de gemeente Beuningen. Hier ga je onder meer zelf aan het werk als afvalcoach, waarbij je met bewoners en professionals aan de slag gaat met het ontwerpen en uitvoeren van interventies voor afvalknelpunten. Ook hier kan een afstudeeronderzoek aan gekoppeld worden.
 • Allround Lentekracht ervaring: Binnen deze stage werk je gedurende vijf maanden aan allerlei projecten variërend van afval en gedrag en mobiliteit tot insectenkweek en circulaire economie. Deze stage is uitsluitend te doen als meeloopstage.

Voor de (toegepaste) psycholoog zijn wij op zoek naar een enthousiaste student met interesse in de volgende opdracht:

 • Afval en gedrag: Je wordt onderdeel van de inzet van afvalcoaches in de gemeente Beuningen. Hier ga je onder meer zelf aan het werk als afvalcoach, waarbij je met bewoners en professionals aan de slag gaat met het ontwerpen en uitvoeren van interventies voor afvalknelpunten. Ook hier kan een afstudeeronderzoek aan gekoppeld worden.

Wat wij je bieden

 • Een interessante inkijk in het reilen en zeilen van projecten met diverse stakeholders;
 • Ervaring met innovatieve duurzaamheidsopgaven;
 • Zelfstandig werken binnen een projectteam van studenten en professionals;
 • Intensieve begeleiding en talentontwikkeling;
 • Een groot netwerk van professionals;
 • Een platte, dynamische organisatie waarin je kan doorgroeien.

Over jou

 • Je bent ondernemend en creatief;
 • Je bent graag vernieuwend bezig;
 • Het kan jou niet complex genoeg zijn;
 • Je kan goed omgaan met deadlines;
 • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit;
 • Je streeft altijd naar het hoogst haalbare.

Lijkt het jou interessant om samen met ons aan de slag te gaan? Stuur dan een mail met korte motivatie en cv naar koen@lentekracht.com.