Video: 1e bijeenkomst “experimenteren met stadslabs”

Video: 1e bijeenkomst “experimenteren met stadslabs”

Afgelopen vrijdag is Lentekracht bij de werkbijeenkomst voor stadslabs geweest die werd georganiseerd door het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie. Deze bijeenkomst, waarbij 17 verschillende stadslabs uit verschillende steden in Nederland aanwezig waren, vormde het startpunt van het kennisuitwisselingstraject tussen de door het Stimuleringsfonds geselecteerde initiatieven. Tijdens de bijeenkomst kregen verschillende initiatieven de kans om hun plannen te presenteren en was er tijd om in kleinere groepen verschillende thema’s te bespreken waar initiatieven tegenaan lopen bij het opzetten van een stadslab. Uiteindelijk werd de dag afgesloten met een borrel op de 20ste verdieping, vanwaar alle deelnemers konden genieten van een prachtig uitzicht over Rotterdam.