Ontwerp dagen Malburgen-West

Ontwerp dagen Malburgen-West

De ontwerpdagen zijn achter de rug! Op 7, 8 en 14 december 2015 heeft het MIJNwijk team zich samen met de bewoners en professionals van Malburgen-West georganiseerd om nieuwe kansen voor de wijk op te pakken. Na de tweede dag is zelfs al actie ondernomen om het eerste zichtbare resultaat neer te zetten: een kerstboom met daarin wensen voor de wijk. Professionals hebben de bewoners ondersteund met het regelen van een vergunning en benodigdheden. Op de laatste ontwerpdag zijn alle ideeën van bewoners in deze kerstboom verzameld en opgehangen. Er zijn vijf hoofdprojecten uitgekozen om verder uit te werken: ‘Het geheugen van de wijk’, ‘het budgetproject’, ‘een groentetuin’, ‘knutselproject’ en ‘communicatie’.

De ontwerpdagen zijn feestelijk afgesloten met enthousiaste presentaties van bewoners, warme chocomel en het wijklied. We zijn benieuwd naar de vervolgstappen in het realiseren van de vijf bewonersideeën!