Tweede Bijeenkomst Stadslab Nijmegen

Tweede Bijeenkomst Stadslab Nijmegen

Afgelopen woensdag ochtend vond de tweede presentatie van Stadslab Nijmegen plaats. Er werd een update gegeven over de stand van zaken en de actuele casussen werden uitgebreid gepresenteerd. Luuk Vissers vertelde over zijn project betreffende anonieme onderdoorgangen in Nijmegen Centrum en de eventuele toepassing van community art om afval en graffiti tegen te gaan. Brecht Leseman liet zien hoe ze Nijmegen Oud-West een stukje groener wil maken door middel van haar project: Tuin erin! Afsluitend was Martijn van Osch te gast om te praten over Droomstad Den Bosch. Een mooi platform waar mensen dromen waar kunnen maken voor hun stad. Er wordt gekeken of en hoe Droomstad gekoppeld kan worden aan Stadslab om initiatieven in Nijmegen te ondersteunen.