Even voorstellen: onze 3 nieuwe stagiairs Jeffrey, Lotte en Nino

Even voorstellen: onze 3 nieuwe stagiairs Jeffrey, Lotte en Nino

Sinds deze week kent Lentekracht drie nieuwe gezichten. Zij stellen zich graag even voor!

Jeffrey: “Mijn naam is Jeffrey Bergkamp, ik ben 23 jaar oud en de aankomende 5 maanden zal ik deel uitmaken van het Lentekracht-team. Ik kom uit Sassenheim (dichtbij Leiden), waar ik tot mijn 21e heb gewoond. Vanuit daar reisde ik namelijk op en neer naar de Vrije Universiteit in Amsterdam waar ik mijn bacheloropleiding Aarde & Economie heb gevolgd. Twee jaar terug verhuisde ik naar Wageningen om te starten met de masteropleiding Climate Studies. Momenteel zit ik in mijn tweede jaar van deze studie en als onderdeel ervan loop ik mijn afstudeerstage hier bij Lentekracht. Ik ga mij onder andere bezig houden met het ondersteunen van bewonersinitiatieven bij het realiseren van groene (in breedste zin van het woord) initiatieven in hun eigen wijk.  Hopelijk lukt het mij op deze manier om Nijmegen zowel iets duurzamer als schoner te maken door middel van de projecten waarmee ik aan de slag ga. Ik heb veel zin in deze nieuwe uitdaging!”

Lotte: “Ik ben Lotte van Neer, 25 jaar oud en student aan de Radboud Universiteit. Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in menselijk gedrag en ik heb daarom een bachelor in de Psychologie afgerond. Tijdens de master ‘Gedragsverandering’ raakte ik gepassioneerd over duurzaamheid! Momenteel volg ik de master ‘Local Environmental Change and Sustainable Cities’, waarbij ik aansluitend een mooie uitdaging vond binnen Lentekracht in de vorm van een stage. Bij Lentekracht zal ik me bezighouden met het optimaliseren van het afvalscheidingsproces en het verbeteren van de lokale voedselketen in Nijmegen. Ik geloof in het belang van sociale innovatie binnen duurzaamheidskwesties omdat dit mensen aanzet tot duurzaam gedrag. Tijdens mijn stage hoop ik zo een bijdrage te leveren aan het verder verduurzamen van Nijmegen!”

Nino: “Mijn naam is Nino Koninkx ik ben 24 jaar en ik kom uit Nijmegen. Ik studeer Business Innovation aan de Avans in Den Bosch. Momenteel zit ik in het derde jaar waarin ik inmiddels ben begonnen aan mijn stage bij Lentekracht waar ik onderzoek ga doen naar hoe je binnen een gebouw op ‘subtiele’ manier duurzaam gedrag kunt stimuleren. Ik ben creatief, leergierig & nieuwsgierig en ga graag de uitdaging aan. Ik denk niet in problemen maar in oplossingen. Mijn visie is om de wereld een stukje mooier te maken door creatieve, innovatieve en duurzame veranderingen te kunnen realiseren in de maatschappij. Ik heb erg veel zin in mijn stage. Ik hoop hier veel te leren en mezelf te ontwikkelen! 

Ook bij ons stage lopen? Stuur dan je motivatiebrief en CV.