Bij ons werken

Ook meewerken aan onze maatschappelijke opgaven? Wil je stage lopen, afstuderen of ben je net klaar met je studie? Meld je dan nu aan door onderstaande gegevens in te vullen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om te kijken naar de mogelijkheden.

Naam*

Email*

Opleiding*

Telefoonnummer*

Korte motivatie waarom je wil werken bij Lentekracht*

Ik heb Lentekracht leren kennen via*

Upload hier je C.V. (max. 2mb)

Upload hier je portfolio (max. 5mb)

Jong talent over ons

 • Fleur Somsen / RU - Geografie, planologie en milieu

  Vorig jaar heb ik mijn bachelor Geografie, planologie en milieu aan de Radboud Universiteit afgerond, maar ik wist nog niet goed wat ik daarna wilde. Wat ik wel wist, was dat ik graag praktijkervaring wilde opdoen en om deze reden leek het mij een goed idee om eens te kijken naar een meeloopstage. In de zoektocht naar en leerzame en leuke stage, kwam ik uit bij Lentekracht. De verschillende projecten waar zij mee bezig waren en de praktijkgerichte visie van dit jonge bedrijf spraken mij erg aan. Toen ik na de zomer bij Lentekracht begon, voelde ik mij vanaf de eerste dag op mijn gemak. Het is een gezellig en open kantoor, waar hard gewerkt wordt, maar waar er ook vaak samen wordt geluncht en er altijd iemand in is voor een praatje.

 • Rick de Haar / HAN - Bedrijfskunde

  Lentekracht is een enorm uitdagende stageplek waar je in een dynamisch team werkt aan een maatschappelijk vraagstuk. Door de verschillende disciplines in het team ontwikkel je een brede oriëntatie en krijg je als team veel vrijheid en verantwoordelijkheid om tot een verrassend resultaat te komen. Verwacht geen 9 tot 5 kantoorbaan maar een bruisende werkplek waar je veel inspirerende mensen ontmoet.

 • Florine van Boetzelaer / RU – sociale geografie

  Een dynamische en uitdagende stageplek, waar je in contact komt met verschillende onderwerpen binnen het ruimtelijk werkveld. De stage biedt je volop de ruimte om creativiteit los te laten en je blikveld te verruimen.

 • Juul Mineur / TU/e - Stedenbouw

  Na alle theorie van mijn studie, was het leuk én nuttig om werkervaring op te doen in de praktijk. In een multidisciplinair team was er veel ruimte om zelf onze weg te vinden, waarbij het adagium 'gewoon beginnen' centraal stond. Zowel van mijn groepsgenoten als de prettige, positieve begeleiders heb ik veel geleerd.