Bij ons werken

Ook meewerken aan onze maatschappelijke opgaven? Wil je stage lopen, afstuderen of ben je net klaar met je studie? Meld je dan nu aan door onderstaande gegevens in te vullen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om te kijken naar de mogelijkheden.

Naam*

Email*

Opleiding*

Telefoonnummer*

Korte motivatie waarom je wil werken bij Lentekracht*

Ik heb Lentekracht leren kennen via*

Upload hier je C.V. (max. 2mb)

Upload hier je portfolio (max. 5mb)

Jong talent over ons

 • Bram Lamberts / RU - Planologie

  Mijn stage bij Lentekracht was een ideale praktische aanvulling op de theorie van mijn studie. Ik heb er ervaring op kunnen doen in het werken met vernieuwende concepten op het gebied van onder meer ‘smart governance’ en ‘smart mobility’, waarbij ik heel erg de vrijheid kreeg om mijn eigen ding te doen, maar ook altijd de mogelijkheid op begeleiding had in de vorm van tips en feedback. De vele afwisselende bezigheden en gezellige mensen hebben het tot een hele leuke en leerzame ervaring gemaakt, die ik iedereen kan aanbevelen.

 • Rick de Haar / HAN - Bedrijfskunde

  Lentekracht is een enorm uitdagende stageplek waar je in een dynamisch team werkt aan een maatschappelijk vraagstuk. Door de verschillende disciplines in het team ontwikkel je een brede oriëntatie en krijg je als team veel vrijheid en verantwoordelijkheid om tot een verrassend resultaat te komen. Verwacht geen 9 tot 5 kantoorbaan maar een bruisende werkplek waar je veel inspirerende mensen ontmoet.

 • Florine van Boetzelaer / RU – sociale geografie

  Een dynamische en uitdagende stageplek, waar je in contact komt met verschillende onderwerpen binnen het ruimtelijk werkveld. De stage biedt je volop de ruimte om creativiteit los te laten en je blikveld te verruimen.

 • Juul Mineur / TU/e - Stedenbouw

  Na alle theorie van mijn studie, was het leuk én nuttig om werkervaring op te doen in de praktijk. In een multidisciplinair team was er veel ruimte om zelf onze weg te vinden, waarbij het adagium 'gewoon beginnen' centraal stond. Zowel van mijn groepsgenoten als de prettige, positieve begeleiders heb ik veel geleerd.